Headerbild

Inbjudan till uppstartsmöte för Team West 2021

2020-11-26 i Allmänt

2020 blev det, som med det mesta, inte mycket av för Team West del!

Det mesta inom internationellt tävlande ställdes in och träningar och samlingar avråddes det ifrån. Helt enkelt ett skitår som vi nu gärna lägger bakom oss.

Men nu ser vi med positiv inställning och ny energi fram emot 2021 och planerar för ett år fullt med möjligheter och utveckling av de förare som väljer att satsa ambitiöst på sin enduro.

Först å främst, vad är Team West?

Team West Sweden är en satsning med avsikt att stötta lovande Juniorer, och till viss del Ungdomar, inom enduro i deras ambition att nå den absoluta svenska och internationella eliten.

Verksamheten drivs som ett samarbete mellan arrangörsklubbarna i Vintercupen Östra Skaraborg, för vilka samtliga gruppens deltagare tävlar. Dessa klubbar är Carlsborgs MK, Falköpings MK, FMCK Skövde, Tibro MK, Tidaholms MK samt Töreboda MK

Det kommer till 2021 göras en hel del förändringar inom Team West. Dels vad det gäller upplägget med träningar och samlingar, men även vad det gäller ambitionsnivån och det som är grundpelaren i satsningen. Nämligen det internationella tävlandet och hur Team West kan hjälpa till och stötta er för att nå dit.

För att informera de som som har ambition med sin enduro och är intresserade att vara med i Team West kommer det därför att hållas ett digital upptaktsmöte. Det hålls Söndagen den 6:e December klockan 18.00.

Det kommer ges mycket information kring årets planer och det är självklart öppet för frågor.

Vilka kan/ska då vara med i Team West?

Nedan finns några av de krav som ställs för att kunna vara med i och ta del av det som Team West erbjuder.

  • Föraren skall inneha tävlingslicens för någon av Vintercupen Östra Skaraborgs arrangörsklubbar.

  • Ska inneha Junior- eller Ungdomslicens under 2021.

  • Ska, om Juniorlicens och körkort innehas, ha som målsättning att köra en eller flera utländska högstatustävlingar under året.

  • Ska om föraren är 16 år eller äldre ha, eller börjat ta, körkort för aktuell MC-klass.

  • Ska ha som avsikt att delta, och prestera så goda resultat som möjligt, i hela SM serien för den licensklass man innehar.

  • Skall vara en engagerad medlem i den förening man tävlar för.

Det är viktigt att man förstår att Team West är alltså till för de som “vill mycket mer” med sin enduro och är inte avsett som en “enduroskola”. Den verksamheten ska ligga kvar ute i klubbarna.

VIKTIGT är att du som vill vara med i Team West satsning 2021 deltar i detta möte!

Självklart kan man ha förhinder, men försök verkligen (!) se till att delta, så du inte missar viktig information.

Har du ändå inte möjlighet att delta vid detta möte, kontakta oss innan. Kontaktinfo finns nedan. Gäller även förare som varit med tidigare.

Sammanfattning för uppstartsmötet

Datum: 2020-12-06 (Söndag)

Tid: 18.00

Plats: Digitalt

Anmälan skickas som e-post till teamwestef(snableA)gmail.com där du uppger förarens namn och klubb senast den 4/12. 
Efter anmälningstidens utgång kommer information om och inbjudan till det digitala mötet att skickas ut till de som anmält sig.

Varmt Välkomna!

Ledargänget, Team West Sweden