Headerbild

Battle of Kråkeberget 2017

2017-09-07 i Allmänt

Då var KM i Extremenduro avklarat för 2017.

Då var KM i Extremenduro avklarat för 2017. Trots att det var lite krockar i tävlingskalendern både på enduro och cross sidan (Six Days, Oxjakt, Skaraborgsfräs mm) så var det ett stort tävlingsdeltagande. 31 förare vågade (och kunde) i alla fall ställa upp och utmana sig själva och andra i Battle Of Kråkeberget.

Vad vi såg under tävlingen och som också visade sig i resultat-listorna är att ”träning definitivt har gett färdighet”. Alla var fantastiskt duktiga på att ta bonus-hindren som gjorts iordning och som också gav tidsavdrag. Vi i tävlingskommitten trodde vi hade höjt ribban rejält till i år för samtliga klasser, men det visade sig i flera klasser att ALLA förare tog ALLA hinder.  Jag vet flera som innan tävlingen sa ”detta hinder kommer jag INTE köra – jag tar alternativ-vägen”, men så fort hjälmen åkt på och startflaggan fallit så fanns det INGA problem, och grabbarna och tjejerna for över hindren. Detta får vi ta med oss till planeringen inför nästa års tävling. Huvudsaken med denna tävlingsform är inte svårighetsgraden utan just att man vågar utmana.

Bra kört och kämpat allihopa och grattis till fina placeringar. Prisutdelning kommer som vanligt ske på Enduroskolans avslutning senare i höst.

Nedan finner du resultatlistorna:

Resultat Battle Of Kråkeberget 2017_lilla banan.pdf

Resultat Battle Of Kråkeberget 2017_GH65.pdf

Resultat Battle Of Kråkeberget 2017_GH85.pdf

Resultat Battle Of Kråkeberget 2017_Ungdom85.pdf

Resultat Battle Of Kråkeberget 2017_U125_Jun_Sen_Mot.pdf

Länk till några bilder från Battle of Kråkeberget 2017

PS. Ett stort tack till mina ledarkollegor (Peter Hamberg, Johan Gustavsson och Mikael Baldesten) för sammanställning av resultat, samt alla föräldrar/syskon som hjälpte till med tidtagning, bonushinder och iordningställande före och efter tävling. DS.

//Tävlingskommitten under ledning av Dan Göthensten