Headerbild

Sista Anmälningsdatum Enduroläger 2016

2016-08-09 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

SISTA ANMÄLNINGSDATUM ÄR SÖNDAG 14 AUGUSTI kl. 24:00. Detta för att vi ska hinna beställa mat, hamburgare osv i tid.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM ÄR SÖNDAG 14 AUGUSTI kl. 24:00.
Detta för att vi ska hinna beställa mat, hamburgare osv i tid.

Nu börjar planeringen av Endurolägret 2016 falla på plats. Som sagts tidigare kommer det gå av stapeln helgen v.33 (20-21 augusti).

Platsen kommer vara Falköpings motorstadion, där vi kommer få tillgång till endurospår, crossbanor och extremprov hela helgen. Planer för fördelning av områden osv pågår för fullt.

Vi har pratat med Köttex som kommer kunna leverera lunch (bägge dagarna). Moussaka på lördagen och spagetti och köttfärssås på söndagen, till en kostnad av 60 SEK/portion. Som traditionen bjuder, står klubben för hamburgare på lördag kväll till samtliga deltagare.

Kostnaden för lägret är 100 SEK per familj.

För att vi ska kunna fortsätta/slutföra planeringen vill vi nu att alla som tänker deltaga på lägret mailar sin anmälan till: otech@stoneroad.se . Där vill vi att ni uppger information enligt följande exempel:

Kasper Jonsson – Bronshjälm, X personer. X antal lunch lördag och X antal lunch söndag. X hamburgare på lördag kväll (där X naturligtvis ersätts av ett korrekt antal).

Välkomna….

PS. När ni ändå anmäler er till lägret, passa också på att anmäla er till att ställa upp och arbeta för föreningen på SM helgen (27-28 augusti). DS.