Headerbild

SM helgen Enduroskolan

2016-07-01 i Allmänt

FMCK Skövde som arrangör av USM och SM i Enduro.

Som informerats om tidigare har Enduroskolan fått ansvar för Tävlingscentrat under helgen v.34 (27-28 augusti), då FMCK Skövde står som arrangör av USM och SM i Enduro. Detta kommer vara placerat vid Försvarets Motorskola i Skövde.

Här kommer vi ansvara för bemanning av följande områden: Parkering/Depå, Servering, Städpatrull, Besiktning/TK, Anmälan (ca 2-5 pers/grupp fre-sön, totalt ca 30-40 pers).

Utöver detta kommer vi behöva tillsätta en grupp som ansvarar för iordningställande/uppsättning/nerplockning, vid en arbetsdag på torsdagen och en på söndagen (en grupp på ca 5 pers).

Vi håller som bäst på att skapa en mer detaljerad planering, och vi har redan nu ansvariga på de flesta områdena. Vi vill nu att så många som möjligt anmäler sitt intresse för att hjälpa till med föreningens enda stora arrangemang i år. Ni kommer också bli påminda om detta via era resp ledare i grupperna.

Vänligen maila till: otech@stoneroad.se och ange vilket område ni kan tänka er att hjälpa till/stötta föreningen, samt under vilka dagar/tider ni är tillgängliga. Eller om ni har övriga frågor/funderingar.

PS. Vi har nu fått klart med läger för Enduroskolan. Detta kommer i år gå av stapeln helgen v.33 (20-21 augusti). Så se till att planera och boka upp denna helg redan nu. Mer info och anmälan kommer inom kort. DS.

/Dan Göthensten – Ansvarig Enduroskolan