Headerbild

Vintercupen Skövde 2023

2022-12-23 i Allmänt

Vintercupen Östra Skaraborg 2023

Totalt 6 deltävlingar är planerade med start 7/1 2023, där vi FMCK Skövde arrangerar premiären i Kråkeberget. Förberedelserna inför vårt arrangemang pågår och en del i detta är att besätta de olika funktionerna med funktionärer såsom.

• Parkeringen, där vi tar emot tävlande och anvisar platser.

• Anmälan/besiktning, där kontroll av handlingar och motorcykel sker.

• Start/varvning/depå, organisera ”line up”, släppa iväg tävlande enligt startlista, bemanna ”klädnypesystemet” för att hålla ordning på antalet prov/sträckor för deltagarna.

• Tävlingsbanan, där jobbet består av att underhålla banmarkeringar och bistå sjukvården vid behov.

• Kiosken, försäljning och tillredning av varor.

Alla uppdrag enligt ovanstående är av enklare karaktär som alla klarar av med enklare instruktioner. Kan du ställa upp som funktionär vid vår deltävling den 7/1? I så fall kontakta Kenneth Rundberg 070-5159170 k.r@sverige.nu , vid e-postsvar ange vad som kan passa dig bäst.

I dagsläget har vi enbart planerat en allmän arbetsdag den 6/1 med start kl. 09:00 där vi kommer att förbereda parkering och start/mål/depåområdet samt finjustera tävlingsbanan. Förberedelser av tävlingsbanan i form av pilning bandning m.m kommer att företrädesvis ske någon eller några vardagar under dagtid. Känner du att du har tid och möjlighet att hjälpa till med detta kontakta Jesper Eriksson 0708- 555950 eller via e-post enduro@fmckskovde.se för närmare besked om tider m.m. Tänker du som medlem deltaga i tävlingen förutsätter vi att du på något sätt också gör en insats i förberedelser, efterarbete eller under tävlingsdagen som funktionär.

I samband med Vintercupen kommer Kråkeberget vara stängt för träning lördag 31/12 och onsdag 4/1.

Ytterligare information kring årets cup finns på www.vintercupen.nu .