Headerbild

Bemanningsplan VM/BEC

2023-05-27 i Allmänt

Vi har satt ihop ett första utkast till plan över placeringen av er som anmält er till funktionärsuppdrag under VM tisdag 30/5 till lördag 3/6 samt BEC lördag 3/6 eftermiddag/kväll och söndag 4/6.

Vi har försökt att väga in era önskemål om tider och tillgänglighet som framkommit vid telefonsamtal men misstag sker ibland. Kolla igenom de olika dagarnas planer och er placering i dokumentet nedan. Har det blivit alldeles fel eller om ni vill ändra något kontakta Joakim Holm, 070-3133553, joakimholm70@live.se eller Kenneth Rundberg, 070-5159170, k.r@sverige.nu.

Planerna för varje dag är färgkodade och röd/gul markering innebär att vi saknar bemanning här och har du möjlighet att ta ett sådant pass hör av dig till någon av ovanstående.

Magenta markerade pass är ej fullt bemannade och här behöver vi förstärka med ytterligare funktionärer. Kan du stötta upp här kontakta någon av ovanstående även här.

Torsdag kväll med start 18:00 körs prologen på Billingehus stora parkering södra änden. Vi behöver stötta upp med ett tiotal funktionärer här. Alla som har möjlighet att medverka här är välkomna. Samling 17:00. Har du möjlighet att vara med kontakta gärna någon av ovanstående så vi har koll på hur mänga vi blir.

Funktionärer till Billingen Enduro Challenge finns samlade på den sista sidan. Här är det ett stort arbete efter VM-deltävlingen på lördagen med att bygga om banan till BEC bana samtidigt som start och bandepå skall iordningställas. Det finns en hel del frågetecken kring lördagen och medverkan där bland de som finns upptagna på listan. Hjälp till med att räta ut dessa genom kontakta Kenneth Rundberg, 070-5159170, k.r@sverige.nu. Detsamma gäller om vi missuppfattat er vilja att medverka under söndagen.

Nedan finns en länk till en sammanställning av bemanningsläget den 27/5. Läs och begrunda!!

Funktionärer VM/BEC 230527