Headerbild

Info och funktionärer inför BEC söndag

2023-06-02 i Allmänt

Lite information till medlemmar som medverkar vid lördagens förberedelsearbete och söndagens Billingen Enduro Challenge som funktionärer.Tävlingsplats är Klagstorps Gård belägen 5 km sydost från Skövde, avfart från Rv 26 Skultorp/Klagstorp.

Lördagens förberedelsearbete med att transformera VM till BEC inleds med en samling kl. 16:45 där vi tilldelar arbetsuppgifter för att påbörja jobbet kl. 17:00. Samling bakom vinkelladan Klagstorp. För den som har ta med lämpliga redskap såsom handslägga, järnspett, borrmaskin typ större Hilti och annat som kan vara lämpligt.

Söndag så bör parkeringen vara bemannad från 06:30 och övriga verksamheter från 07:00. Funktionärsmat i form av hamburgare med bröd från egen försäljning finns för samtliga funktionärer. Första start 08:30, andra start 11:00 och sista starten kl 14:00. Målgång för sista förare beräknas till 17:00. Vi inleder efterarbetet så snart det går och gör så mycket vi kan under kvällen. Reservdag för kompletterande avveckling måndag 5/6 med start 08:00.

Vi kan behöva hämta en del utrustning i Kråkeberget så är det någon som har och kan ta med släpkärra eller annat lämpligt transportfordon så vore det bra. 4-hjulingar kan också vara bra att ha till handa om någon som har kan tänka sig att bistå med detta.

Lite kort information var detta. Har du frågor eller andra tankar kring BEC eller ovanstående kontakta Kenneth Rundberg k.r@sverige.nu , 070-5159170.

Bifogat finns ett dokument med förteckning över funktionärer till tävlingen. Den är ej komplett och kan innehålla ett eller annat fel. Vid stora avvikelser kontakta ovanstående.
Har du inte anmält dig som funktionär redan nu men har kommit på bättre tankar kontakta Kenneth Rundberg enligt ovan.

Nu gör vi ett sista ryck och avslutar tävlingsveckan på ett snyggt sätt med ett bra arrangerat Billingen Enduro Challenge!

Personal_0602