Headerbild

TACK TILL SPONSORER FMCK SKÖVDE:S FIM ISDE SIX DAYS LAG

2023-10-31 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vårt klubblag med förarna Robert Friberg, Mattias Ojanperä och Erik Wahlström har påbörjat sin långa resa till årets upplaga av FIM ISDE, FIM International Six Days Enduro, som i år avgörs långt från hemmaplan i San Juan, Argentina.

Tillsammans med ledarstaben, som ansluter några dagar senare, kommer laget vistas på tävlingsorten San Juan, beläget på den västra sidan av Argentina, under drygt tio dagar med uppdraget att försvara kårens färger i tävlingens klubblags-klass. Den preliminära startlistan i klassen omfattar 79 lag varav majoriteten har nationell hemvist i något av länderna i Sydamerika.

Som alla förstår så kostar ett sådant här äventyr en hel del slantar och det har in i det sista jobbats med finansieringen. Föreningen bidrar med en del av kostnaden men långt ifrån allt. Lagmedlemmarna har fått offra många timmar på aktiviteter som genererat inkomster samtidigt som man också tecknat upp sponsorer som vill stötta satsningen. Men trots alla dessa insatser får varje lagmedlem också skjuta till ett större belopp ur egen kassa.

Vi passa på att rikta ett stort tack till de företag nedan som stöttat föreningen och laget med ett bidrag för genomförandet av detta äventyr.

LBN Elektriska AB

Svennas Åkeri AB

Nomida AB

Grävtjänst i Götene AB

Elms Mekaniska AB

JPs Reparation & Service i Lundsbrunn AB

Värnamo Krosskonsult AB

Skultorps Åkeri & Grus AB

Sötvaruhuset i Sverige AB

Marcus Noréns Elektriska AB

Cejn Norden AB

Cejn AB

A-Moto

Än en gång ett stort tack för ert stöd!

Är du inte med ovan men känner efter att läst detta att du/ni vill vara med och stötta så är det inte för sent ännu. Kontakta kassör Kenneth Rundberg 070-5159170, kassor@fmckskovde.se så löser vi detta!

Måndag den 6/11 drar tävlingen igång och då håller vi tummarna för att motorcyklar och förare håller och klarar av de 6 tävlingsdagarna med ett bra slutresultat som avslutning.