Headerbild

MÖTE KRING VINTERCUPEN OCH ÖVRIG TÄVLINGSVERKSAMHET 2024

2023-11-10 i Allmänt

2023 börjar lida mot sitt slut och ett nytt år är i antågande med nya utmaningar.


Vintercupen Östra Skaraborg, den populära enduroserien arrangerad av 6 klubbar i vårt närområde, körs också under säsongen 2024. Serien "tjuvstartar" redan den 30/12 2023 och avslutas 9/3 2024 med sista deltävlingen följt av prisutdelningsbankett under kvällen samma dag.

FMCK Skövde är som vanligt med bland arrangörerna och vår deltävling, nummer 2 i serien, är planerad till den 6/1 2024 med Kråkberget som tävlingsplats.

Styrelsen/Tävlingssektionen kallar med anledning av detta till ett uppstartsmöte inför vår deltävling och info/planering inför resterande del av tävlingsverksamheten 2024 onsdagen den 22/11 kl. 18:00 på Rådhuscaféet, Rådhusgatan 9, Skövde.

Nummer ett på agendan är vår deltävling i Vintercupen. Vi behöver sätta ihop en organisation för tävlingen samt ta fram lämpliga arbetsdagar för förberedelser av tävlingsbanan och tävlingsområdet.

Det finns ett antal funktioner/områden som vanligt vid ett arrangemang som behöver en ansvarig med funktionärer för ett bra genomförande. Några delområden följer nedan och känner du redan på förhand innan mötet att du med din insats vill ta ansvar för ett område då drar du iväg ett mail till kassor@fmckskovde.se eller ring 070-5159170 och anmäler ditt intresse. Vill du ha ytterligare information kring något av nedanstående områden och vad de innefattar så gäller samma kontaktuppgifter.

Parkering tävlande/parkeringsdepå
Maskinbesiktning/Anmälan
Start/Mål/Servicedepå
Tävlingsbanan ansvarig/delansvariga
Försäljning/Kiosk
Speaker/Tidtagningsservice
Prisutdelning
Miljö/Sanitet
Materialsamordning

Alla som är intresserade av att på ett eller annat sätt ställa upp som funktionärer under Vintercupen, eller bara är allmänt intresserade, är varmt välkomna att ansluta till mötet för information om vår tävling, cupen i stort samt planering inför genomförandet. Vill du redan nu anmäla ditt intresse som rutinfunktionär kontakta även här enligt ovanstående.

Nummer två på mötets agenda är övrig tävlingsverksamhet 2024. Här finns det en del tankar och idéer men möjligheten att påverka finns fortfarande kvar. Har du åsikter om vad vi skall satsa på eller inte göra, kom till mötet och gör din röst hörd. Vill du på förhand lufta vad du tycker skriv ett mail till enduro@fmckskovde.se eller kassor@fmckskovde.se och meddela din åsikt så tar vi upp det till diskussion på mötet.

Välkomna onsdagen den 22/11 kl. 18:00!