Headerbild

Funktionärer Vintercupen

2024-01-03 i Allmänt

Hej!

Lördagens Vintercups-deltävling närmar sig och det finns fortfarande en del kvar att göra vilket tidigare annonserats på hemsidan och Facebook. Inget som inte går att lösa men vädret med blåst har ställt till det lite.

Vi har fortfarande lite tunt med funktionärer på några områden framförallt start/mål/varvning. Det ser ut att bli lite kallare till lördagen och därför kan det vara bra att kunna lösa av varandra lite oftare så att passen ej blir för långa. Det finns heller inga reserver att stoppa in om någon skulle bli sjuk. Inga förkunskaper krävs. 

Känner du att du kan offra några timmar på lördag och ställa upp som funktionär vid något pass kontakta Kenneth Rundberg 070-5159170 k.r@sverige.nu omgående så pusslar vi ihop något som passar dig.

Sammanställning över funktionärsstaben finns här Tävlingsorganisation_VC2024 . Där kan du kontrollera så att du finns med om du anmält dig via Facebook-sidan eller på annat sätt. Stämmer inte sammanställningen eller om du inte finns med kontakta Kenneth Rundberg enligt ovan.

Info kring samlingstider och annat kommer imorgon.

Tack på förhand!