Headerbild

Tack alla funktionärer

2024-01-07 i Allmänt

Då så är vår deltävling i Vintercupen 2024 genomförd.

Efter några dagars förberedelser och gårdagens tävling så kan vi lägga ytterligare en Vintercups-deltävling till handlingarna.

Jag vill passa på att tacka samtliga funktionärer som hjälpt till med en jätteinsats inför tävlingen. En inte helt optimal kalender före tävlingen gjorde det svårt att pussla ihop arbetsdagar som inte konkurrerat med annan verksamhet. En hel del jobb har utförts av "pensionärerna" och en del andra under dagtid veckodagarna, då vi andra jobbar, vilket har varit guld värt.

Tävlingsdagens något kyliga väder skapade en del strul inledningsvis med utrustning som ej tyckte om temperaturen. Vi hade sedan köldgränsen där vi låg på gränsen för att kunna starta första start som planerat. Vi var långt framme med planer att skjuta fram starten men tempen kröp sakta uppåt vilket gjorde att vi kunde genomföra det hela enligt tidigare plan.

När väl tävlingen kom igång så flöt den på utan några som helst problem tack vare alla funktionärer som trots det kyliga vädret bibehöll en positiv attityd. Endast en rapporterad skada på dryga 400 startande får anses vara godkänt.

Det mest imponerande var efterarbetet där vi efter enbart 1,5 timma hade städat av bana, depå och rensat och sorterat material. Detta tack vare att så många var kvar och bidrog till detta.

Ett stort tack till samtliga medverkande medlemmar och andra för ett mycket bra utfört arbete.

Kennneth Rundberg, Tävlingsledare